Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesi

(312) 338 40 54 | 0 312 338 4054

Ali Ersoy Mah. 47 Cad. Okul Blok No: 1 Altindağ / Ankara ! Ali Ersoy Mah.47.Sok. No:1



    Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesi Ankara Altindağ Ali Ersoy bölgesinde bulunmaktadır.

    Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesi bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinin bulunduğu Altindağ bölgesinde 51 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Altindağ M. Ali Hasan Çoşkun Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.