Evliya Çelebi Ortaokulu

(312) 341 49 53 | 0 312 341 4953

Zübeyde Hanim Mah. Akçay Cad. No: 4 Altindağ / Ankara ! Akçay Sk. No:4 İskitler



    Evliya Çelebi Ortaokulu Ankara Altindağ Zübeyde Hanim bölgesinde bulunmaktadır.

    Evliya Çelebi Ortaokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Evliya Çelebi Ortaokulunun bulunduğu Altindağ bölgesinde 50 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Evliya Çelebi Ortaokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 835 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Evliya Çelebi Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.