Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesi

(312) 874 13 23 | 0 312 874 1323

Kesikköprü Mah. Karayalçin Cadde No:1 Pk:06724 Bala/Ankara ! Kesikköprü Mah. Bala/Ankara



    Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesi Ankara Bala Kesikköprü bölgesinde bulunmaktadır.

    Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesi bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Bala bölgesinde 8 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Faik Güngör Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.