Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(312) 244 99 99 | 0 312 244 9999

Etiler Mah. Fabrika Cad. No: 1 Etimesgut / Ankara ! Etiler Mahallesi Etimesgut/Ankara



    Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara Etimesgut Etiler bölgesinde bulunmaktadır.

    Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Etimesgut bölgesinde 105 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma-Haci Hüseyin Akgül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.