Ali Kuşçu İlkokulu

(312) 390 20 75 | 0 312 390 2075

General Zeki Doğan Mah. 551 Cad. Okul Blok No: 5 Mamak / Ankara ! General Zeki Doğan Mah. 551.Cad No:5 Mamak /Ankara



    Ali Kuşçu Ilkokulu Ankara Mamak General Zeki Doğan bölgesinde bulunmaktadır.

    Ali Kuşçu Ilkokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ali Kuşçu Ilkokulunun bulunduğu Mamak bölgesinde 80 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ali Kuşçu Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ali Kuşçu Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.