Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas İlkokulu

(312) 627 12 69 | 0 312 627 1269

Beylikköprü Mah. A Küme Evleri No: 25 Polatli / Ankara ! Beylikköprü Köyü



    Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulu Ankara Polatli Beylikköprü bölgesinde bulunmaktadır.

    Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunun bulunduğu Polatli bölgesinde 27 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Beylikköprü Şh.Yzb.Nazmi Elmas Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.