Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesi

(242) 691 23 72 | 0 242 691 2372

Yukari Mah. Şehit Bilal Bostanoğlu Cadde No:4 Pk:07680 İbradi/Antalya ! Cemal Tan Caddesi/İbradı/Antalya



    Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesi Antalya Ibradi Yukari bölgesinde bulunmaktadır.

    Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Ibradi bölgesinde 1 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Antalya șehrinde 437 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Revir eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Necla-Yaşar Duru Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.