Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesi

(242) 325 52 53 | 0 242 325 5253

Yeni Mah. 2431 Sk. Yeni Mah.Kapali Pazar Yeri Sitesi No: 3 Kepez / Antalya ! Yeni Mahalle 2431 Sokak



    Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesi Antalya Kepez Yeni bölgesinde bulunmaktadır.

    Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinin bulunduğu Kepez bölgesinde 51 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinin bulunduğu Antalya șehrinde 437 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Antalya Ticaret Ve Sanayi Odasi Güzel Sanatlar Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.