Hasan-Fatma Çavli Ortaokulu

(242) 419 20 01 | 0 242 419 2001

Bahtili Mah. Uluönder Atatürk Cad. H.Fatma Çavli Sitesi İlköğretim Okulu Blok No: 459 Konyaalti / Antalya ! Bahtılı Köyü Konyaaltı/Antalya



    Hasan-Fatma Çavli Ortaokulu Antalya Konyaalti Bahtili bölgesinde bulunmaktadır.

    Hasan-Fatma Çavli Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunun bulunduğu Konyaalti bölgesinde 32 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 658 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hasan-Fatma Çavli Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.