Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim İlkokulu

(242) 746 81 19 | 0 242 746 8119 | 0 242 746 8119

Milli Egemenlik Mah. 9032 Sk. A Blok No: 2A İç Kapi No: 1 Manavgat / Antalya ! Milli Egemenlik Mahallesi 9032 Sokak No:2 ! Milli Egemenlik Mah. 9032 Sokak No:2



    Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulu Antalya Manavgat Milli Egemenlik bölgesinde bulunmaktadır.

    Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulu bünyesinde Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Sanat Atölyesi ve Kütüphane eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunun bulunduğu Manavgat bölgesinde 69 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunun bulunduğu Antalya șehrinde 499 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Dr.Hüseyin Vural Özel Eğitim Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.