Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu

(216) 382 60 44 | 0 216 382 1126

Nizam Mah. Lalahatun Sk. No: 53 Adalar / İstanbul ! Nizam Mh. Lala Hatun Cd. No53 Büyükada / Adalar/ İstanbul



    Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulu Istanbul Adalar Nizam bölgesinde bulunmaktadır.

    Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulu bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunun bulunduğu Adalar bölgesinde 5 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Büyükada Şehit Murat Yüksel Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.