Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi

(212) 771 09 53 | 0 212 771 0953

Hastane Mah. Haraççi-Hadimköy Yolu Cad. No: 291/3 İç Kapi No: 1 Arnavutköy / İstanbul ! Hastane Mah.Ayanoğlu Sok. No:9 Hadımköy - Arnavutköy/İstanbul



    Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi Istanbul Arnavutköy Hastane bölgesinde bulunmaktadır.

    Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinin bulunduğu Arnavutköy bölgesinde 27 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Hadimköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.