Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi

(212) 669 24 51 | 0 212 669 2451

Bahçeşehir 2. Kisim Mah. Şelale Cadde No:3/2 Başakşehir/İstanbul ! 2. Kısım Mah. Şelale Caddesi Ata Sokak No:3/2 Bahçeşehir



    Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi Istanbul Başakşehir Bahçeşehir 2. Kisim bölgesinde bulunmaktadır.

    Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesi bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinin bulunduğu Başakşehir bölgesinde 74 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Bahçeşehir Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.