Nükte Sözen Ortaokulu

(216) 639 04 76 | 0 216 639 0476

Merkez Mah. Üsküdar Cad. No: 75 İç Kapi No: 1 Çekmeköy / İstanbul ! Merkez Mahallesi Üsküdar Caddesi No 75 Çekmeköy



    Nükte Sözen Ortaokulu Istanbul Çekmeköy Merkez bölgesinde bulunmaktadır.

    Nükte Sözen Ortaokulu bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Nükte Sözen Ortaokulunun bulunduğu Çekmeköy bölgesinde 49 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Nükte Sözen Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Nükte Sözen Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.