Haci Süleyman Bey İlkokulu

(212) 521 11 26 | 0 212 521 1126

Cibali Mah. Müstakbel Şair Baki Sk. No: 7 İç Kapi No: 0 Fatih / İstanbul ! Cibali Mah.Müstakbel Şair Baki Sk.No7 Fatih/İstanbul



    Haci Süleyman Bey Ilkokulu Istanbul Fatih Cibali bölgesinde bulunmaktadır.

    Haci Süleyman Bey Ilkokulu bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Haci Süleyman Bey Ilkokulunun bulunduğu Fatih bölgesinde 44 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Haci Süleyman Bey Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haci Süleyman Bey Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haci Süleyman Bey Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haci Süleyman Bey Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haci Süleyman Bey Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haci Süleyman Bey Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Haci Süleyman Bey Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.