Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulu

(212) 609 78 99 | 0 212 609 7899 | 0 212 609 7899

Karayollari Mah. 628. Sk. No: 40 İç Kapi No: 1 Gaziosmanpaşa / İstanbul ! Karayolları Mah. 628. Sok No40 Gaziosmanpaşa/İstanbul ! Karayolları Mah. 628. Sok No40 Gaziosmanpaşa/İstanbul



    Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulu Istanbul Gaziosmanpaşa Karayollari bölgesinde bulunmaktadır.

    Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis, İngilizce ve Kütüphane eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunun bulunduğu Gaziosmanpaşa bölgesinde 43 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.