Güngören Gençosman İmkb Çok Programli Anadolu Lisesi

(212) 611 06 29 | 0 212 611 0629

Gençosman Mah. Çinçindere Cadde No:78 Güngören/İstanbul ! Gençosman Mah.Çinçin Dere Cad.No:78



    Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesi Istanbul Güngören Gençosman bölgesinde bulunmaktadır.

    Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesi bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Güngören bölgesinde 22 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Güngören Gençosman Imkb Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.