Fatma Gözen Eralp Ortaokulu

(216) 378 70 90 | 0 216 378 8561

Sülüntepe Mah. Mevlana Cad. Fatma Gözen Eralp Ortaokulu Blok No: 66 İç Kapi No: 1 Pendik / İstanbul ! Sülüntepe Mah. Mevlana Cd. No66 Pendik/İstanbul



    Fatma Gözen Eralp Ortaokulu Istanbul Pendik Sülüntepe bölgesinde bulunmaktadır.

    Fatma Gözen Eralp Ortaokulu bünyesinde Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Fatma Gözen Eralp Ortaokulunun bulunduğu Pendik bölgesinde 93 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Fatma Gözen Eralp Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Fatma Gözen Eralp Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.