Aydin Uçkan İlkokulu

(212) 667 16 53 | 0 212 667 1653

Esentepe Mah. 2387. Sk. Aydin Uçkan İlkokulu Blok No: 52 Sultangazi / İstanbul ! Esentepe Mahallesi 2383.Sok. No:52 Sultangazi/İstanbul



    Aydin Uçkan Ilkokulu Istanbul Sultangazi Esentepe bölgesinde bulunmaktadır.

    Aydin Uçkan Ilkokulu bünyesinde Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Aydin Uçkan Ilkokulunun bulunduğu Sultangazi bölgesinde 39 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Aydin Uçkan Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Aydin Uçkan Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.