Ümraniye Merkez İmam Hatip Ortaokulu

(216) 632 32 92 | 0 216 632 3292

Yamanevler Mah. Firtina Sk. Ümraniye Merkez İmam Hatip Orta Okulu Blok No: 3 İç Kapi No: 1 Ümraniye / İstanbul ! Yamanevler Mah. Fırtına Sok. No3 Ümraniye / İstanbul



    Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulu Istanbul Ümraniye Yamanevler bölgesinde bulunmaktadır.

    Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulu bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunun bulunduğu Ümraniye bölgesinde 67 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Ümraniye Merkez Imam Hatip Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.