Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi

(232) 616 24 93 | 0 232 616 5266

Kazim Dirik Mah. Barbaros Cadde No:33 Pk:35800 Aliağa/İzmir ! Kazım Dirik Mah. Barbaros Cad. No:33 B Blok



    Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi Izmir Aliağa Kazim Dirik bölgesinde bulunmaktadır.

    Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi bünyesinde Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinin bulunduğu Aliağa bölgesinde 13 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinin bulunduğu Izmir șehrinde 558 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.