Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulu

(232) 412 94 40 | 0 232 412 9401

İnciralti Mah. Yavuz Bingöl Sanat Sk. Özdemir Nutku Sahnesi Blok No: 2/1 İç Kapi No: 1 Balçova / İzmir ! İnciraltı Mahallesi Yavuz Bingöl Sanat Sokağıdış Kapı:2 İç Kapı:1 Balçova/İzmir



    Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulu Izmir Balçova Inciralti bölgesinde bulunmaktadır.

    Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulu bünyesinde Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulunun bulunduğu Balçova bölgesinde 9 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 643 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Deü Devlet Konservatuari Müzik Ve Bale Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.