Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesi

(232) 478 48 96 | 0 232 478 4896

Naldöken Mah. 1202. Sokak No:1 Pk:35050 Bornova/İzmir ! Naldöken Mahallesi 1202 Sokak No:1



    Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesi Izmir Bornova Naldöken bölgesinde bulunmaktadır.

    Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Bornova bölgesinde 60 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinin bulunduğu Izmir șehrinde 558 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Süleyman Demirel Çok Programli Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.