Buca Tütün İhracatçilari Birliği İlkokulu

(232) 420 30 65 | 0 232 420 3065

Şirinkapi Mah. Şehit Er Mehmet Çadirci Cad. No: 4 Buca / İzmir ! Şirinkapı Mah. Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. No: 4/A. B Binası 2006 Da Ömer Seyfettin Lisesine Tahsis Edilmiştir



    Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulu Izmir Buca Şirinkapi bölgesinde bulunmaktadır.

    Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulu bünyesinde Konferans Salonu, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunun bulunduğu Buca bölgesinde 41 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 783 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Buca Tütün Ihracatçilari Birliği Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.