Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi

(232) 687 10 27 | 0 232 687 1027

Osmaniye Mah. Yasemen Sokak No:1 Pk:35990 Kinik/İzmir ! Osmaniye Mahallesi Yasemen Sokak No:1 35990 Kınık-İzmir



    Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi Izmir Kinik Osmaniye bölgesinde bulunmaktadır.

    Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi bünyesinde Yemekhane, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinin bulunduğu Kinik bölgesinde 5 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinin bulunduğu Izmir șehrinde 558 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.