Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi İlkokulu

(232) 571 12 59 | 0 232 571 1259

Cevizli Mah. Merkez Sk. No: 4 Kiraz / İzmir ! Cevizli Köyü



    Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulu Izmir Kiraz Cevizli bölgesinde bulunmaktadır.

    Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Laboratuvar, Kantin, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunun bulunduğu Kiraz bölgesinde 18 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunun bulunduğu Izmir șehrinde 783 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Cevizli Ege Bölgesi Sanayi Odasi Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.