Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

(232) 892 73 38 | 0 232 892 7338

Atatürk Mah. Kubilay Cadde No:7 Pk:35920 Selçuk/İzmir ! Atatürk Mah. Kubilay Caddesi No:7



    Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Izmir Selçuk Atatürk bölgesinde bulunmaktadır.

    Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Selçuk bölgesinde 6 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin bulunduğu Izmir șehrinde 558 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Selçuk Şehit Polis Demet Sezen Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.