Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla İlkokulu

(312) 285 58 00 | 0 312 285 5800

Çiğdem Mah. 1550 Cad. Okul Blok No: 5 Çankaya / Ankara ! Çiğdem Mah. 1550. Cad. No:5 Karakusunlar-Çankaya/Ankara



    Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulu Ankara Çankaya Çiğdem bölgesinde bulunmaktadır.

    Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Servis, İngilizce, İspanyolca, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Tenis, Jimnastik, Modern Dans, Drama, Tiyatro, Piyano, İngilizce Drama, Koro, Dans, Satranç ve Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 158 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 100 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan İspanyolca eğitimi 41 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Tenis eğitimi 44 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Piyano eğitimi 81 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 46 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Koro eğitimi 63 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Dans eğitimi 84 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.