Özel Balgat Uğur İlkokulu

(312) 285 28 01 | 0 312 285 2801

Balgat Mah. 1419 Cad. No: 9 Çankaya / Ankara ! Balgat Mah. Ziyabey Cad. 1419.Cad. No:9-11, Çankaya /Ankara



    Özel Balgat Uğur Ilkokulu Ankara Çankaya Balgat bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Balgat Uğur Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Mutfak Atölyesi, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, İngilizce, Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Jimnastik, Dekoratif Sanatlar, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Halk Oyunları, Dans, El Sanatları, Orff, Müzik Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Balgat Uğur Ilkokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 158 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Balgat Uğur Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Revir eğitimi 107 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 145 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 26 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 80 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 68 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Atletizm eğitimi 59 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 75 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 105 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Dans eğitimi 84 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 92 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Orff eğitimi 21 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Balgat Uğur Ilkokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 65 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.