Özel Beysukent İlkokulu

(312) 225 21 11

Angora Bulv.2687. Sokak No:7 Çayyolu ! Angora Bulv.2687. Sokak No:7 Çayyolu Yenimahalle/Ankara



    Özel Beysukent Ilkokulu Ankara Çankaya bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Beysukent Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Haftasonu Eğitim, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Tenis, Güreş, Eskrim, Jimnastik, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Ebru, Piyano, Koro, Halk Oyunları, Satranç, İzcilik ve Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Beysukent Ilkokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 158 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Beysukent Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Havuz eğitimi 77 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 74 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 49 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Tenis eğitimi 44 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Güreş eğitimi 9 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Eskrim eğitimi 15 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Ebru eğitimi 41 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Piyano eğitimi 81 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Koro eğitimi 63 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 105 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan İzcilik eğitimi 18 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Beysukent Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.