Özel Bilge Kangurular Anaokulu

(312) 241 13 14 | 0 312 963 0684 - (312) 241 13 14

Konutkent Mah. 2965 Cad. No: 6 İç Kapi No: 6 Çankaya / Ankara ! Konutkent Mah. 2965. Cad. Malikent Sitesi, No:6, Çankaya Ankara



    Özel Bilge Kangurular Anaokulu Ankara Çankaya Konutkent bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Bilge Kangurular Anaokulu bünyesinde Uyku Odası, Yemekhane, Oyun Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, İngilizce, Beden Eğitimi, Dekoratif Sanatlar, Origami, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Dans, El Sanatları, Satranç, Akıl ve Zeka Oyunları ve Değerler Eğitimi eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Bilge Kangurular Anaokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 136 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Bilge Kangurular Anaokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 538 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Uyku Odası eğitimi 573 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 857 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 780 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 715 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 786 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Servis eğitimi 732 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 486 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 795 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Beden Eğitimi eğitimi 570 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 562 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Origami eğitimi 288 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 385 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Drama eğitimi 742 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 739 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Dans eğitimi 465 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 605 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Satranç eğitimi 678 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 697 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bilge Kangurular Anaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 389 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.