Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesi

(312) 666 13 42 | 0 312 666 1342

Balgat Mah. 1421 Cad. No: 4 Çankaya / Ankara ! Balgat Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. 1421.Sokak No:4 Çankaya/Ankara



    Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesi Ankara Çankaya Balgat bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Jimnastik, Dekoratif Sanatlar, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü ve Bilişim Kulübü eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinin bulunduğu Çankaya bölgesinde 229 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Futbol Sahası eğitimi 96 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Müzik Odası eğitimi 114 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Revir eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Spor Alanı eğitimi 172 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Organik Beslenme eğitimi 79 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Futbol eğitimi 182 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Masa Tenisi eğitimi 160 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Voleybol eğitimi 174 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Basketbol eğitimi 197 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Jimnastik eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Satranç eğitimi 178 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 136 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Müzik Kulübü eğitimi 186 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Proje Kulübü eğitimi 142 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Bahçeşehir Koleji 50.Yil Fen Ve Teknoloji Lisesinde bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 108 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.