Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesi

(312) 285 33 04 | 0 312 285 3304

Kizilirmak Mah. 1428. Sokak No:2 Pk:06520 Çankaya/Ankara ! Kızılırmak Mah. 1428. Sok. No:2 Çukurambar - Çankaya / Ankara



    Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesi Ankara Çankaya Kizilirmak bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Haftasonu Eğitim, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Dekoratif Sanatlar, Görsel Sanatlar, El Sanatları, Satranç, Gezi Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinin bulunduğu Çankaya bölgesinde 229 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Havuz eğitimi 46 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Odası eğitimi 114 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Oyun Alanı eğitimi 113 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 104 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Futbol eğitimi 182 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Masa Tenisi eğitimi 160 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Yüzme eğitimi 51 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Voleybol eğitimi 174 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Basketbol eğitimi 197 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 177 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan El Sanatları eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Satranç eğitimi 178 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 92 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Çağlayan Anadolu Lisesinde bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 77 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.