Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesi

(312) 442 17 00 | 0 312 442 1700

Güzeltepe Mah. Ahmet Mithat Efendi Cadde No:39 Pk:06690 Çankaya/Ankara ! Ahmet Mithat Efendi Cad. No:39 Çankaya Ankara



    Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesi Ankara Çankaya Güzeltepe bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Revir, Bahçe, Lojman, Akıllı Tahta, 3D Odası, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, Fransızca, Almanca, İngilizce, Futbol, Judo, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Eskrim, Okçuluk, Fotoğrafçılık, Buz Pateni, Modern Dans, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Piyano, İngilizce Drama, Halk Oyunları, Dans, Gitar, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinin bulunduğu Çankaya bölgesinde 229 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Odası eğitimi 114 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Revir eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Lojman eğitimi 4 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan 3D Odası eğitimi 23 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Organik Beslenme eğitimi 79 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Fransızca eğitimi 33 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Almanca eğitimi 119 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Futbol eğitimi 182 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Judo eğitimi 12 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Masa Tenisi eğitimi 160 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Voleybol eğitimi 174 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Basketbol eğitimi 197 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Eskrim eğitimi 4 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Okçuluk eğitimi 20 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Fotoğrafçılık eğitimi 49 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Buz Pateni eğitimi 11 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Modern Dans eğitimi 69 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 177 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Tiyatro eğitimi 120 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Piyano eğitimi 26 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce Drama eğitimi 33 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Halk Oyunları eğitimi 48 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Dans eğitimi 65 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Gitar eğitimi 32 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Satranç eğitimi 178 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 136 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Kulübü eğitimi 186 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Proje Kulübü eğitimi 142 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 108 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 92 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Öztuna Norman Anadolu Lisesinde bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 77 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.