Özel Çankaya Pinar İlkokulu

(312) 285 33 04 | 0 312 285 3304

Kizilirmak Mah. 1428 Sk. No: 2 Çankaya / Ankara ! Kızılırmak Mah. 1428. Sok. No:2 Çukurambar - Çankaya / Ankara



    Özel Çankaya Pinar Ilkokulu Ankara Çankaya Kizilirmak bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çankaya Pinar Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Satranç, Müzik Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çankaya Pinar Ilkokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 158 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çankaya Pinar Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Havuz eğitimi 77 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 74 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Yüzme eğitimi 90 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 171 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 94 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 144 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çankaya Pinar Ilkokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 65 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.