Özel Çayyolu Final Ortaokulu

(312) 988 12 12 | 0 312 988 1212

Çayyolu Mah. 2683 Cad. No: 19 İç Kapi No: 19 Çankaya / Ankara ! Çayyolu Mahallesi 2683 Sokak No:19Çankaya/Ankara



    Özel Çayyolu Final Ortaokulu Ankara Çankaya Çayyolu bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Çayyolu Final Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Okçuluk, Dekoratif Sanatlar, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Perküsyon, Halk Oyunları, Dans, Satranç, Müzik Kulübü, Gezi Kulübü, Ekoloji ve Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Çayyolu Final Ortaokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 151 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Çayyolu Final Ortaokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 835 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 98 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Okçuluk eğitimi 23 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 138 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 139 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Perküsyon eğitimi 19 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 68 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Ekoloji eğitimi 50 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Çayyolu Final Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.