Özel Gürçağ İlkokulu

(312) 235 47 03 | 0 312 235 4703

Ümit Mah. 2518 Cad. No: 5 Çankaya / Ankara ! Ümit Mah.2518.Sok.No:5 Ümitköy-Yenimahalle/Ankara



    Özel Gürçağ Ilkokulu Ankara Çankaya Ümit bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Gürçağ Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Servis, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Voleybol, Basketbol, Jimnastik, Modern Dans, Drama, Koro, Halk Oyunları, Satranç ve Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Gürçağ Ilkokulunun bulunduğu Çankaya bölgesinde 158 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Gürçağ Ilkokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 821 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Havuz eğitimi 77 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 428 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 329 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 283 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Kantin eğitimi 1207 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 696 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 156 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 147 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Basketbol eğitimi 184 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Drama eğitimi 158 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Koro eğitimi 63 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 105 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Gürçağ Ilkokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 157 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.