Özel Yüce Fen Lisesi

(312) 490 02 02 | 0 312 490 0202 | 0 312 490 0202

Oran Mah. İsmet Eker Sk. Özel Yüce Okullari Blok No: 5 Çankaya / Ankara ! İsmet Eker Sok.No:5 Or-An Çankaya-Ankara ! İsmet Eker Sok. No:5 Oran Ankara Türkiye



    Özel Yüce Fen Lisesi Ankara Çankaya Oran bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Yüce Fen Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis, İngilizce, Havuz, Futbol Sahası, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Organik Beslenme, Almanca, Yüzme, Badminton, Bale, Dekoratif Sanatlar, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Halk Oyunları, El Sanatları, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi, Planetarium - Gök Bilimi ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Yüce Fen Lisesinin bulunduğu Çankaya bölgesinde 229 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Yüce Fen Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Havuz eğitimi 46 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Futbol Sahası eğitimi 96 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Müzik Odası eğitimi 114 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Oyun Alanı eğitimi 113 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Revir eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Spor Alanı eğitimi 172 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Organik Beslenme eğitimi 79 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Almanca eğitimi 119 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Yüzme eğitimi 51 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Badminton eğitimi 23 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Bale eğitimi 14 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Modern Dans eğitimi 69 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Drama eğitimi 102 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 177 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Halk Oyunları eğitimi 48 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan El Sanatları eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Satranç eğitimi 178 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 136 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Müzik Kulübü eğitimi 186 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 108 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 92 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 98 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Planetarium - Gök Bilimi eğitimi 13 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Yüce Fen Lisesinde bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 77 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.