Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesi

(312) 230 86 93 | 0 312 444 4309

Mehmet Akif Ersoy Mah. 269. Cadde No:1 Pk:06200 Yenimahalle/Ankara ! Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 269. Sk. No : 1, 06200 Yenimahalle/Ankara



    Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesi Ankara Yenimahalle Mehmet Akif Ersoy bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, İngilizce, Masa Tenisi, Jimnastik, Fotoğrafçılık, Dekoratif Sanatlar, Origami, Modern Dans, Görsel Sanatlar, İngilizce Drama, El Sanatları, Binicilik Kulübü, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi, Planetarium - Gök Bilimi ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinin bulunduğu Yenimahalle bölgesinde 121 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinin bulunduğu Ankara șehrinde 930 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Futbol Sahası eğitimi 96 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Oyun Alanı eğitimi 113 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Revir eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Spor Alanı eğitimi 172 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Organik Beslenme eğitimi 79 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Masa Tenisi eğitimi 160 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Jimnastik eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Fotoğrafçılık eğitimi 49 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Origami eğitimi 22 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Modern Dans eğitimi 69 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 177 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan İngilizce Drama eğitimi 33 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan El Sanatları eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Binicilik Kulübü eğitimi 12 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 136 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Müzik Kulübü eğitimi 186 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Proje Kulübü eğitimi 142 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 108 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 92 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 98 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Planetarium - Gök Bilimi eğitimi 13 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ankara Açi Koleji Fen Lisesinde bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 77 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.