Özel Batikent Birikim Ortaokulu

(312) 266 60 80 | 0 312 566 6080

Turgut Özal Mah. 2161 Cad. No: 7 İç Kapi No: 1 Yenimahalle / Ankara (Diğer İç Kapilar: 2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13) ! Turgut Özal Mah. 2161 Cad. No:7 Yenimahalle / Ankara



    Özel Batikent Birikim Ortaokulu Ankara Yenimahalle Turgut Özal bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Batikent Birikim Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Hayvanat Bahçesi, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Organik Beslenme, Almanca, İngilizce, Arapça, Jimnastik, Dekoratif Sanatlar, Origami, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, El Sanatları, Yabancı Dil Kulübü, Proje Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Batikent Birikim Ortaokulunun bulunduğu Yenimahalle bölgesinde 96 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Batikent Birikim Ortaokulunun bulunduğu Ankara șehrinde 835 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Hayvanat Bahçesi eğitimi 8 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 56 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Almanca eğitimi 112 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Arapça eğitimi 12 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 138 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Origami eğitimi 26 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 133 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 149 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 125 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 105 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Batikent Birikim Ortaokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 110 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.