Özel Envar Fen Lisesi

(242) 338 01 82 | 0 242 321 9090

Hüsnü Karakaş Mah. Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Cadde No:41 Pk:07300 Kepez/Antalya ! Hüsnü Karakaş Mah. Şehit Ast. Ömer Halisdemir Cad. No:41 Kepez/Antalya/Türkiye



    Özel Envar Fen Lisesi Antalya Kepez Hüsnü Karakaş bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Envar Fen Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Almanca ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Envar Fen Lisesinin bulunduğu Kepez bölgesinde 51 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Envar Fen Lisesinin bulunduğu Antalya șehrinde 437 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan Almanca eğitimi 119 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Envar Fen Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.