Özel Genç Gelişim Ortaokulu

(212) 597 95 59 | 0 212 963 2075

Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Vahdet Sk. No: 6 Arnavutköy / İstanbul ! Vahdet Sokak, No:6, M. Fevzi Çakmak Mahallesi, Arnavutköy/İstanbul



    Özel Genç Gelişim Ortaokulu Istanbul Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Genç Gelişim Ortaokulu bünyesinde Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Kantin, Kütüphane, İngilizce, Futbol ve Basketbol eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Genç Gelişim Ortaokulunun bulunduğu Arnavutköy bölgesinde 37 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Genç Gelişim Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Genç Gelişim Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Genç Gelişim Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Genç Gelişim Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Genç Gelişim Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Genç Gelişim Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Genç Gelişim Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Genç Gelişim Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.