Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulu

(216) 322 44 36 | 0 216 706 6875 - (216) 322 44 36

Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Cad. B Blok Sitesi B Blok No: 24-38A Ataşehir / İstanbul ! Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Cad. No: 24-38 B Blok Ataşehir/İstanbul



    Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulu Istanbul Ataşehir Küçükbakkalköy bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Mutfak Atölyesi, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Okçuluk, Jimnastik, Fotoğrafçılık, Bale, Sinema, Modern Dans, Tiyatro, Piyano, Koro, Dans, El Sanatları, Orff, Gitar, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Bilişim Kulübü, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunun bulunduğu Ataşehir bölgesinde 52 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Havuz eğitimi 70 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 36 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 51 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Yüzme eğitimi 69 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Okçuluk eğitimi 23 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Fotoğrafçılık eğitimi 34 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Bale eğitimi 22 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Sinema eğitimi 92 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 139 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Piyano eğitimi 51 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Koro eğitimi 39 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 133 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Orff eğitimi 19 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Gitar eğitimi 43 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 149 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 125 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 105 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Geleceğin Okullari Ortaokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 110 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.