Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesi

(216) 527 40 40 | 0 216 706 6896

Küçükbakkalköy Mah. Attila İlhan Cadde No:2 Pk:34750 Ataşehir/İstanbul ! Küçükbakkalköy Mh. Atilla İlhan Cd. No: 2 (Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müd. Arkası) Ataşehir/İstanbul



    Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesi Istanbul Ataşehir Küçükbakkalköy bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesi bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Konferans Salonu, Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Servis, İngilizce, Masa Tenisi, Yüzme, Hentbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Jimnastik, Yoga, Fotoğrafçılık, Modern Dans, Tiyatro, Perküsyon, Piyano, İngilizce Drama, Gitar, Satranç, Binicilik Kulübü, Müzik Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Ekoloji ve Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinin bulunduğu Ataşehir bölgesinde 67 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 420 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Konferans Salonu eğitimi 519 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Odası eğitimi 114 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Revir eğitimi 127 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Akıllı Tahta eğitimi 148 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Masa Tenisi eğitimi 160 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Yüzme eğitimi 51 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Hentbol eğitimi 27 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Voleybol eğitimi 174 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Basketbol eğitimi 197 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Atletizm eğitimi 68 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Jimnastik eğitimi 111 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Yoga eğitimi 9 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Fotoğrafçılık eğitimi 49 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Modern Dans eğitimi 69 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Tiyatro eğitimi 120 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Perküsyon eğitimi 6 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Piyano eğitimi 26 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan İngilizce Drama eğitimi 33 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Gitar eğitimi 32 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Satranç eğitimi 178 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Binicilik Kulübü eğitimi 12 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Müzik Kulübü eğitimi 186 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 108 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Ekoloji eğitimi 18 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Ataşehir Sevinç Anadolu Lisesinde bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 92 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.