Özel Elçi Pendik Akşam Lisesi

(216) 316 74 24 | 0 216 706 6896

Ferhatpaşa Mah. 101. Sk. No: 61 İç Kapi No: 1 Ataşehir / İstanbul ! Ferhatpaşa Mah. G 101. Sok. No:61 Ataşehir/İstanbul



    Özel Elçi Pendik Akşam Lisesi Istanbul Ataşehir Ferhatpaşa bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Elçi Pendik Akşam Lisesi bünyesinde Laboratuvar, Kantin, Kütüphane, Güvenlik, Rehberlik, Servis ve İngilizce eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinin bulunduğu Ataşehir bölgesinde 67 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinde bulunan Servis eğitimi 698 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Elçi Pendik Akşam Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.