Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesi

(212) 423 76 76 | 0 212 963 2079

Mustafa Kemalpaşa Mah. Yildirim Beyazit Cadde No:5 Pk:34320 Avcilar/İstanbul ! Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Yildirim Beyazit Caddesi No:5 Avcılar / İstanbul



    Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesi Istanbul Avcilar Mustafa Kemalpaşa bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesi bünyesinde Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Oyun Alanı, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, İngilizce, Futbol, Judo, Yüzme, Güreş, Heykel, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü ve Değerler Eğitimi eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinin bulunduğu Avcilar bölgesinde 46 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinin bulunduğu Istanbul șehrinde 1832 Lise bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Yemekhane eğitimi 383 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 352 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Laboratuvar eğitimi 374 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 194 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Kantin eğitimi 680 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Kütüphane eğitimi 630 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Oyun Alanı eğitimi 113 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Bahçe eğitimi 216 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Güvenlik eğitimi 726 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Rehberlik eğitimi 734 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Yaz Okulu eğitimi 52 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan İngilizce eğitimi 683 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Futbol eğitimi 182 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Judo eğitimi 12 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Yüzme eğitimi 51 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Güreş eğitimi 9 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Heykel eğitimi 9 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 177 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Tiyatro eğitimi 120 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Müzik Kulübü eğitimi 186 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Proje Kulübü eğitimi 142 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Gezi Kulübü eğitimi 189 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 108 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Danişmendler Avcilar Temel Lisesinde bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 98 farklı Lisede'de bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.