Özel Bağcilar Birikim İlkokulu

(212) 634 89 18 | 0 212 963 2079

İnönü Mah.Bakirköy Bağcilar Cad.27.Sok.No:8 Bağcilar/İstanbul ! İnönü Mah. Bakırköy Bağcılar Cad. 27 No: 8 Bağcılar / İstanbul



    Özel Bağcilar Birikim Ilkokulu Istanbul Bağcilar Inönü bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Bağcilar Birikim Ilkokulu bünyesinde Yemekhane, Konferans Salonu, Müzik Odası, Bahçe, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Almanca, İngilizce, Futbol, Voleybol, Jimnastik, Modern Dans ve Satranç eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunun bulunduğu Bağcilar bölgesinde 51 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1554 İlkokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 370 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 643 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 174 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Bahçe eğitimi 206 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 1260 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 1267 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 74 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Servis eğitimi 1257 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Almanca eğitimi 72 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan İngilizce eğitimi 1052 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Futbol eğitimi 179 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Voleybol eğitimi 178 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 126 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 112 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bağcilar Birikim Ilkokulunda bulunan Satranç eğitimi 183 farklı Ilkokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.