Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulu

(850) 420 65 85 | 0 212 963 2074

Bahçelievler Mah. Turgut Reis Sk. No: 11 Bahçelievler / İstanbul ! Bahçelievler Mahallesi, Turgut Reis Sk. No:11 Bahçelievler/İstanbul



    Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulu Istanbul Bahçelievler Bahçelievler bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Bilgisayar Laboratuvarı, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Sera, Mutfak Atölyesi, Spor Alanı, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Haftasonu Eğitim, İngilizce, İspanyolca, Futbol, Masa Tenisi, Hentbol, Voleybol, Basketbol, Tenis, Atletizm, Okçuluk, Jimnastik, Badminton, Dekoratif Sanatlar, Buz Pateni, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Ebru, Piyano, İngilizce Drama, Koro, Dans, El Sanatları, Gitar, Satranç, Yabancı Dil Kulübü, Müzik Kulübü, İzcilik, Gezi Kulübü, Bilişim Kulübü, Ekoloji, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi ve Robotik ve Kodlama eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunun bulunduğu Bahçelievler bölgesinde 53 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 98 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Sera eğitimi 8 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 36 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Spor Alanı eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Haftasonu Eğitim eğitimi 89 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan İspanyolca eğitimi 33 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Hentbol eğitimi 17 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Tenis eğitimi 34 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Atletizm eğitimi 79 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Okçuluk eğitimi 23 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 121 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Badminton eğitimi 19 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Dekoratif Sanatlar eğitimi 138 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Buz Pateni eğitimi 16 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Drama eğitimi 113 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 139 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Ebru eğitimi 24 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Piyano eğitimi 51 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 60 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Koro eğitimi 39 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 133 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Gitar eğitimi 43 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 149 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan İzcilik eğitimi 10 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Ekoloji eğitimi 50 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 136 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 105 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Bahçelievler Şafak Ortaokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 110 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.