Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulu

(212) 425 80 20 | 0 212 963 2078

Basinköy Mah. Emre Sk. Mev Koleji Blok No: 8/1 İç Kapi No: 1 Bakirköy / İstanbul ! Valikonağı Caddesi Emre Sokak No:8 Basınköy - Florya / İstanbul



    Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulu Istanbul Bakirköy Basinköy bölgesinde bulunmaktadır.

    Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulu bünyesinde Yemekhane, Havuz, Bilgisayar Laboratuvarı, Kapalı Spor Salonu, Futbol Sahası, Konferans Salonu, Laboratuvar, Sanat Atölyesi, Kantin, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Revir, Bahçe, Akıllı Tahta, Güvenlik, Rehberlik, Servis, Fransızca, Almanca, İngilizce, Futbol, Masa Tenisi, Hentbol, Voleybol, Basketbol, Modern Dans, Görsel Sanatlar, Tiyatro, Halk Oyunları, Dans, Seramik Kulübü, Satranç, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Gezi Kulübü ve Bilişim Kulübü eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunun bulunduğu Bakirköy bölgesinde 38 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1672 Ortaokul bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 366 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Havuz eğitimi 70 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Bilgisayar Laboratuvarı eğitimi 419 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 332 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Futbol Sahası eğitimi 98 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 527 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Laboratuvar eğitimi 652 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 294 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Kantin eğitimi 805 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 616 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 192 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 122 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Revir eğitimi 141 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Akıllı Tahta eğitimi 161 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 856 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 861 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Servis eğitimi 854 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Fransızca eğitimi 31 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Almanca eğitimi 112 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 824 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Futbol eğitimi 169 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Masa Tenisi eğitimi 144 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Hentbol eğitimi 17 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Voleybol eğitimi 173 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Basketbol eğitimi 189 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 94 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 194 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 139 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 68 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Dans eğitimi 82 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Seramik Kulübü eğitimi 27 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Satranç eğitimi 187 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 184 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 125 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Gezi Kulübü eğitimi 172 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Mev Koleji Özel Basinköy Ortaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 152 farklı Ortaokulnda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.