Özel Mavi Kanguru Anaokulu

(212) 466 11 63 | 0 212 963 2079

Osmaniye Mah. Çağlar Sk. No: 26A Bakirköy / İstanbul ! Osmaniye Mahallesi, Çağlar Sk. No:26, 34146 Bakırköy/İstanbul



    Özel Mavi Kanguru Anaokulu Istanbul Bakirköy Osmaniye bölgesinde bulunmaktadır.

    Özel Mavi Kanguru Anaokulu bünyesinde Uyku Odası, Yemekhane, Kapalı Spor Salonu, Konferans Salonu, Sanat Atölyesi, Kütüphane, Müzik Odası, Oyun Alanı, Bahçe, Mutfak Atölyesi, Güvenlik, Rehberlik, Yaz Okulu, Servis, Organik Beslenme, Oyun Grubu, Anne-Çocuk Oyun Grubu, İngilizce, Jimnastik, Yüzme, Yoga, Beden Eğitimi, Bale, Origami, Modern Dans, Drama, Görsel Sanatlar, Tiyatro, İngilizce Drama, Koro, Halk Oyunları, Dans, El Sanatları, Orff, Ebru, Satranç, Müzik Kulübü, Proje Kulübü, Bilişim Kulübü, Ekoloji, Akıl ve Zeka Oyunları, Değerler Eğitimi, Robotik ve Kodlama, Yabancı Dil Kulübü ve Binicilik Kulübü eğitimi verilmektedir.

    Ayrıca Özel Mavi Kanguru Anaokulunun bulunduğu Bakirköy bölgesinde 49 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Ayrıca Özel Mavi Kanguru Anaokulunun bulunduğu Istanbul șehrinde 1653 Anaokulu bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Uyku Odası eğitimi 573 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Yemekhane eğitimi 857 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Kapalı Spor Salonu eğitimi 118 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Konferans Salonu eğitimi 97 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Sanat Atölyesi eğitimi 471 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Kütüphane eğitimi 237 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Müzik Odası eğitimi 268 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Oyun Alanı eğitimi 780 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Bahçe eğitimi 774 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Mutfak Atölyesi eğitimi 363 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Güvenlik eğitimi 715 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Rehberlik eğitimi 786 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Yaz Okulu eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Servis eğitimi 732 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Organik Beslenme eğitimi 486 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Oyun Grubu eğitimi 466 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Anne-Çocuk Oyun Grubu eğitimi 61 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan İngilizce eğitimi 795 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Jimnastik eğitimi 628 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Yüzme eğitimi 363 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Yoga eğitimi 150 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Beden Eğitimi eğitimi 570 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Bale eğitimi 277 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Origami eğitimi 288 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Modern Dans eğitimi 385 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Drama eğitimi 742 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Görsel Sanatlar eğitimi 739 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Tiyatro eğitimi 490 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan İngilizce Drama eğitimi 136 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Koro eğitimi 66 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Halk Oyunları eğitimi 293 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Dans eğitimi 465 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan El Sanatları eğitimi 605 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Orff eğitimi 267 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Ebru eğitimi 142 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Satranç eğitimi 678 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Müzik Kulübü eğitimi 637 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Proje Kulübü eğitimi 114 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Bilişim Kulübü eğitimi 126 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Ekoloji eğitimi 214 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Akıl ve Zeka Oyunları eğitimi 697 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Değerler Eğitimi eğitimi 389 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Robotik ve Kodlama eğitimi 182 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Yabancı Dil Kulübü eğitimi 260 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.

    Aynı zamanda Özel Mavi Kanguru Anaokulunda bulunan Binicilik Kulübü eğitimi 152 farklı Anaokulunda'da bulunmaktadır. Görmek için tıklayınız.